• 015-2140317

Trainingsaanbod

Trainingsaanbod

Iedereen is welkom bij DES. Voor iedere leeftijdsgroep en op elk niveau heeft DES een trainingsaanbod.

Peuterpret (2-4 jaar)

Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen bij DES gratis kennismaken met korfbal. Tijdens de peuterpret trainingen doen we spelletjes en zijn we lekker aan het bewegen. Tijdens het veldseizoen wordt er ieder speelweekend op zaterdag van 10 uur tot 11 uur getraind. De trainingen vallen samen met kangoeroes trainingen. In het zaalseizoen zijn de trainingen in de Hoornbloem, tegelijkertijd met de kangoeroes, van 11:00 tot 12:00. Deze trainingen zijn op 17 november, 1 en 8 december, 5, 12, 19 en 26 januari, 2, 9 en 16 februari en 9, 16, 23 en 30 maart.

Kangoeroetraining (4-6 jaar)

De kangoeroetraining is bedoeld om kinderen te laten wennen aan korfbal. Met behulp van leuke spelletjes wordt er geoefend met rennen, gooien & vangen, samenspelen en schieten op de korf. Onze enthousiaste coach Jeltje maakt van elke kangoeroe training een feestje. De kangoeroe trainingen zijn elke zaterdagochtend van 10:00 – 11:00 op het grasveld naast de DES-kantine. Voor de ouders staat een kopje thee of koffie klaar. Meedoen kan zonder afspraak. In het zaalseizoen zijn de trainingen in de Hoornbloem, van 11:00 tot 12:00 op 17 november, 1 en 8 december, 5, 12, 19 en 26 januari, 2, 9 en 16 februari en 9, 16, 23 en 30 maart. Daarnaast is er op 15 december een speciale kersttraining bij TOP.

Wedstrijdteams (vanaf 6 jaar)

Met teams in de eerste klasse tot het breedtekorfbal, zo kun je bij DES meedoen op elk niveau. De teams van DES trainen elke maandag en donderdag, zowel de senioren als de jeugd. Kijk voor meer informatie bij trainingstijden en de tabel met leeftijdsindelingen voor de teams.

Recreanten

Heeft u zin om een balletje te schieten? Elke week staan onze recreanten op het veld voor een gezellige training.

Studenten

Studeer je in Delft, kom dan eens kijken bij DES. DES staat bekend om zijn gezelligheid, nieuwe leden voelen zich hier snel thuis. Mede door de vele activiteiten die er worden georganiseerd zoals de spelletjesavonden, FIFA toernooitjes, het weekendje weg en natuurlijk het DEStoernooi. Wil je je bij DES ontwikkelen als coach, scheidsrechter of op een ander gebied, dan is daar de ruimte voor. Ook is het mogelijk om alleen trainend lid te worden.

Schoolkorfbaltoernooi (6-12 jaar)

DES is mede initiatiefnemer van het Delftse schoolkorfbaltoernooi. Dit toernooi wordt elk jaar in Juni gehouden onder basisschoolleerlingen uit Delft en omgeving. Tijdens het toernooi kun je ervaren hoe leuk korfbal is en in de twee voorafgaande trainingen worden de regels uitgelegd en de basis aangeleerd.

 

Wil je meer informatie of wil je een keer meetrainen , stuur dan een mail naar korfballen@ckvdes.nl.