• 015-2140317

Tennis

Tennis bij DES,

Bij DES kan ook worden getennist. Een vrij vaste ploeg tennissers is wekelijk actief op de woensdagavond, de vaste avond die is gereserveerd voor de tennissers. Er wordt meestal dubbel gespeeld, dus met 4 personen op één veld.

Vanaf een uur of 19 verzamelen we en zetten, afhankelijk van de animo één of twee mobile tennisinstallaties op. In het kunstgras is belijning opgenomen voor twee tennisvelden. Ook ballen zijn aanwezig in het clubgebouw.

Het tennisniveau van het spel kunnen we typeren als recreatief – gemiddeld: het gaat vooral om het plezier in de sport.

Het veld beschikt over een verlichtingsinstallatie. In het voor- en naseizoen kunnen we dus gewoon buiten spelen. We gaan door zolang het weer het toelaat. Bij vorst kunnen we niet op het kunstgras, maar verder zijn er geen beperkingen.

Naast de vaste woensdagavond kan er ook nog worden getennist buiten de korfbaltijden (wedstrijden én trainingstijden) en bijvoorbeeld op zondag. De kantine zal dan niet open zijn, maar de tennisinstallaties staan buiten. Je moet dan alleen wel zelf ballen meenemen.

Als het je leuk lijkt om eens een keer te komen kijken (en meedoen) mag dat natuurlijk altijd. De eerste paar keer is dat vanzelfsprekend gratis. Als het je bevalt en je wilt blijven meedoen moet je minimaal niet-spelend lid zijn van DES. Sponsors van DES kunnen vrij tennissen.

Nieuwsgierig of een keertje meedoen: mail naar tennis@ckvdes.nl