• 015-2140317

Commissies

Alle commissies bij DES

Ledenwerving

Peuterpretcommissie

Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen bij DES gratis kennismaken met korfbal. Tijdens de peuterpret trainingen doen we spelletjes en zijn we lekker aan het bewegen.Tijdens het veldseizoen is er ieder speelweekend op zaterdag van van 10 uur tot 11 uur training. Dit is tegelijk met de training van de kangoeroes op het DES veld. In het zaalseizoen zijn de trainingen in de Hoornbloem van 11 uur tot 12 uur. Deze trainingen zijn op 17 november, 1 en 8 december, 5, 12, 19 en 26 januari, 2, 9 en 16 februari en 9, 16, 23 en 30 maart.

Voor meer informatie of vragen over de precieze data van de trainingen op het veld kunt u mailen naar ledenwerf@ckvdes.nl.

Renkse, Kirsten en Josje.

De communicatiecommissie

Alles over de interne en externe communicatie bij DES

Onder communicatie wordt alle interne en externe communicatie bij DES verstaan. Hier vallen onder: de redactie, de PR, de ledenwerf en de website.
Leanne Meijster leidt de commissie communicatie. Het doel is om zo zichtbaar mogelijk te zijn voor elkaar maar ook voor externen. Korte lijntjes, duidelijke communicatie, daar staan we voor!

Voor meer informatie of vragen, mag u contact opnemen met:
Voorzitter: Leanne Meijster
Redactie: Evert Berkel redactie@ckvdes.nl
Social Media: Tom de Zutter communicatie@ckvdes.nl
Website: Marijn de Schipper & Gertjan Nolten communicatie@ckvdes.nl

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is de overkoepelende commissie die alle niet korfbalgerelateerde activiteiten organiseert. Hieronder vallen de activiteiten voor de jeugd, die door de JAC georganiseerd worden. Het jeugdkamp aan het einde van het seizoen, georganiseerd door de kampcommissie. En de feestcommissie die activiteiten voor alle leden vanaf de A organiseert, zoals een DES feest, een spelletjesavond en de nieuwjaarsborrel. Op de activiteitenagenda is te zien welke activiteiten er dit seizoen georganiseerd worden.

Emiel, Wiebe, Wouter, Jarno, Maaike, Kirsten en Cheska

feestcommissie@ckvdes.nl

Commissie Schutterstoernooi

Wie zitten in de commissie: Simanca Deurloo en Ilse Poot
Wat doen jullie? De activiteit van de Commissie Schutterstoernooi is jaarlijks het schutterstoernooi organiseren voor C t/m senioren en sponsors, op tweede paasdag.

E-mail: schutterstoernooi@ckvdes.nl

De JAC

Wij als JAC (jeugdactiviteitencommissie) organiseren activiteiten voor de kinderen vanaf de welpen t/m de A. Er worden ongeveer 9 activiteiten per jaar gehouden. We komen als JAC zijnde verschillende keren bij elkaar om de leukste activiteiten voor de kinderen voor te bereiden en uit te voeren. Met de activiteiten houden we rekening met de leeftijdsgroep van de kinderen. Soms wordt er een activiteit georganiseerd voor de jongste en de oudste maar af en toe is bijvoorbeeld ook alleen de A aan de beurt. Denk hierbij aan een avondje voor de A. We werken steeds meer samen met de activiteitencommissie zodat er nog leukere en betere activiteiten kunnen worden georganiseerd en gecombineerd.  We geven ook stagiaires de kans om ons te komen versterken en we zijn ook erg blij met de hulpouders. Zo kunnen wij elke activiteit tot een succes maken.

Heb je een vraag aan de JAC neem dan eventjes contact op via jac@ckvdes.nl.

 

Technische zaken

De STC

De Senioren Technische Commissie (STC) bestaat uit de volgende personen:

Coördinator Selectie Yolanda den Besten en Coen Kunz (interim)
Coördinator Wedstrijdsport Simanca Deurloo
Coördinator Breedtesport Margit van den Hooven-Kraaij
Coördinator Junioren Milou Horneman
Algemeen lid Coen Kunz

Heb je vragen of zit je met een probleem? Schiet dan gerust een van bovenstaande mensen aan of stuur een mail naar stc@ckvdes.nl.

De JTC

Wat doen wij:

Het ordelijk laten verlopen van de competitie voor de jeugd. Hiertoe maakt de JTC (Jeugd Technische Commissie) de opstellingen, stelt trainers/coaches aan, stuurt het wedstrijdsecretariaat aan en overlegt met verschillende andere commissies of functionarissen binnen de vereniging.

Het in de loop van het seizoen beter maken van de spelers en speelsters individueel en daardoor ook het team beter maken. Dit doormiddel van het aansturen een begeleiden van de trainers door de JTC-coördinatoren.

Leden:
Voorzitters: Sanne en Iris Ardesch
Coördinator B: Sjoerd van Velzen
Coördinator C: Mark Vlaanderen
Coördinator D: Irene de Bruin
Coördinator E: Jitske Sosef
Coördinator F: Lotte Mulder

E-mail: jtc@ckvdes.nl

Jubileumcommissie

De jubileumcommissie zal in het sportjaar 2018-2019 diverse activiteiten ontwikkelen om het 100-jarig bestaan van DES vorm te geven.

De commissie is bereikbaar via jubcie@ckvdes.nl