• 015-2140317

TeamNL belt D2

TeamNL belt D2

De D2 heeft dit jaar weliswaar al een kampioenschap veroverd maar we kunnen niet onder stoelen of banken steken dat ook de pechprijs hieraan toegevoegd mocht worden. Immers al rap in het vroege seizoen zat de een na de ander in het gips of het verband. Het ging zelfs zover dat Jorrit en Elles elkaar bij de gipskamer tegenkwamen. Maar ook Vera en Isabella waren uitgeschakeld. Dit alles heeft toch nog wat  moois opgeleverd: dankzij een alerte Marga via Facebook vond ook TeamNL dat de D2 wel een oppepper kon gebruiken.

Daarom werd er zaterdag een heuse Mini Video Conferentie in de kleedkamer van de Hoornbloem belegd. Wat je met een smartphone en bluetoothspeaker al niet kan doen.
De D2 had een goed voorbereid vragenlijstje klaar liggen om Jet&Mike van TeamNL het vuur aan de schenen te leggen. Na een rondje voorstellen voerde Mats het woord namens de D2 en heeft Mike en Jet aan het werk gezet. Vragen als hoe je moet omgaan met zenuwen of hoe je blessures voorkomt, konden natuurlijk niet ontbreken op het lijstje. Deze vragen werden aandachtig door beide toppers beantwoord. Ook vragen over het spelaspect werden natuurlijk niet uit de weggegaan.
Gesterkt met deze kennis en  nieuw elan heeft D2 de wedstrijd na dit gesprek winnend met 4-2 afgesloten. Hou dit vast D2. En TeamNL bedankt namens iedereen van ons!