• 015-2140317

PHOENIX E3- DES E1

PHOENIX E3- DES E1

Na een drukke maar gezellige avond “feest van de Sint” moest de E1 al vroeg in Zoetermeer aanwezig zijn, 11 uur!
Iedereen was op tijd aanwezig, en na inschieten en aanwijzingen van Nanne en Jasper kon de wedstrijd beginnen. De E1 gaat al flink in de aanval en er wordt meteen door Jinte, Dyonne, Misha, Naud geschoten en Jil als reserve aan de kant aangemoedigd.

Maar het wil maar niet lukken bij de E1, helaas heeft Phoenix meer geluk 1-0.Er wordt weer verder gespeeld DES is weer flink in de aanval doorloop van Naud… maar helaas er net overheen. Het verdedigen gaat ook goed PHOENIX krijgt ook geen kans.

Het molentje wat ze tijdens de trainingen aan het leren zijn zien wij nu ook op het veld, en dan Schot Misha… Helaas. Mooie doorloop Dyonne……… jammer. Maar hij valt wel bij de tegenpartij 2-0 en snel ook de 3-0.Jil schiet een mooie afstand schot de bal rolt over de korf wij supporters willen al juichen maar helaas de bal rolt de verkeerde kant de korf af. Nanne en Jasper coachen het team weer verder, maar helaas daar valt de 4-0. Jinte pakt de aanval weer op schiet…… maar net mis. Maar dan valt het eerste doelpunt voor ons Jil scoort een mooie 4-1, maar voor dat wij uitgejuicht zijn scoort PHOENIX 5-1. Daar komt Naud met een mooi afstandschot 5-2. Misha is goed bezig met de bal te onderscheppen, maar het scoren wil niet lukken maar wel weer bij PHOENIX 6-2 en dan ook maar de 7-2 erachter aan. RUST.

Vol goede moed en met nieuwe tips gaat de wedstrijd weer beginnen maar helaas bij PHOENIX ook 8-2. DES weer in de aanval Misha doorloop Jil afstandschot Dyonne schiet……… Yes 8-3. Maar daar komt PHOENIX weer 9-3, 10-3 en ook maar 11-3.

TIME OUT Nanne en Jasper geven nog even aanwijzingen om de achterstand in te halen maar helaas 12-3 en ook 13-3. De E1 blijft goed in het spel maar het lijkt wel of er pepernoten in de korf zitten, PHOENIX scoort al weer 14-3, 15-3 en de 16-3. Het lijkt wel of bij de E1 de Sinterklaas moeheid in de benen te zitten, maar daar koelbloedig schiet Jinte de stand toch maar even weer op 16-4. Maar daar kwam PHOENIX weet 17-4 en 18-4.

Misha probeert nog een mooie afstandschot, Jil gaat voor een sambal, Dyonne vangt alle ballen onder de paal mooi op daar nog een schotel van Jinte…… maar helaas wedstrijd afgelopen!

Dat wij heerlijk gespeeld hebben is zeker!
Groetjes Dyonne, Jil, Jinte, Naud, Misha Nanne& Jasper oftewel de E1!